fredag 12 juli 2013

Nyckeln i hand

Häromdagen fick vi ett rekommenderat brev till Posten från Kaskipuu. Vi funderade vad det kunde vara och det visade sig vara våra nycklar till huset. Huset som inte ens finns ännu. "Nyckeln i hand"- leveransen var lite snabbare än vi trodde. :) Nu gäller det bara att hålla reda på nycklarna tills vi får en dörr och ett lås att sätta dem i.
 
Bilden är lånad härifrån

5 kommentarer:

 1. :-) Meillä taisi olla jo talo pystyssä, kun saatiin avaimet. Nyt vaan puuttuu väliaikaisen oven avain, kaikki asianomaiset ovat lomalla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nuo lomailevat asianomaiset alkaa olla pikkuhiljaa pieni harmituksen aiheuttaja. Juuri kun meidän pitäisi tehdä kiintokalusteiden valinnat niin Topin yhteyshenkilö lomailee ja emme saa mitään hintatietoja enää ennen loppulista valintaa (joitakin onneksi ehdimme saada ennenkuin hän jäi lomalle) ja nyt myös Uuniseppien yhteyshenkilö Vaasassa lomailee sillä aikaa kun meidän pitäisi tehdä valintamme.

   Radera
  2. Voi ei. Omituista miten kaikki voi olla noin kiinni. Luulisi, että siellä jaettaisiin tehtävät töihin jäävien kesken.

   Radera
  3. Joo, pikkasen haastavaa on kyllä tehdä valintoja kun ei tiedä hintoja. Onneksi ehdin saada joitain hintatietoja Topin yhteyshenkilöltä ja voimme tehdä pieniä muutoksia vielä määräpäivän jälkeen, mutta olisi kyllä kiva tietää lopullista hintaa kun lyödään kiintokalusteet lukkoon. Uunisepät on kuitenkin nimennyt toisen yhteyshenkilön, joka tosin istuu Pietarsaaressa. Onneksi meillä oli takkavalinta aika selvä jo melkein ennen talomallin valintaa. ;)

   Radera
  4. Meilläkin takka on ollut valittu jo pitkään. :) Hetki mietittiin värejä liikkeessä, mutta taidettiin olla aika helppoja asiakkaita.

   Topin edustajan kanssa kyllä meni aika pitkään, kun tehtiin suunnitelma kokonaan sähköpostitse. Liikkeessä käytiin vain valitsemassa pinnat ja katselemassa jotain erikoislaatikoita.

   Radera

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!