onsdag 3 juli 2013

Grundarbetet är färdigt

I måndags blev grundarbetet på tomten färdigt. Vi har varit mycket nöjda med vår grävare! Nu väntar vi bara på att få sockeln gjuten. Sockeln kommer via husleverantören. Entreprenören som skall gjuta sockeln, skulle egentligen komma tidigast på fredag, men han hörde av sig och undrade om han kunde komma tidigare. Han hade varit färdig att komma redan i fredags, men grundarbetet var inte riktigt färdigt då, så istället skulle sockelgjutningen komma igång idag. Gjutformarna har stått på vår tomt i flera dagar, men åtminstone idag då sambon var till tomten efter jobbet hade inget hänt på den fronten. Men han kunde i alla fall konstatera att vi äntligen fått elen kopplad. Det krävdes en hel del telefonsamtal av sambon för att vi skulle få den kopplad i tid! Det är i alla fall ingen brådska med sockelgjutningen, vi är ju som sagt före tidtabellen som det är just nu, men vi hoppas gjutarbetet kommer igång denna vecka.
 
Lägger in några bilder som sambon knäppt de senaste dagarna. Själv har jag inte hunnit till tomten sedan i fredags. På nån av bilderna skymtar ni förresten första huset som kommit upp på området.
 
30.6.20131.7.2013I fredags hade vi förresten det inledande mötet med staden. Mötet gick bra och jag tycker vi fick en hel del bra tips i samband med mötet.

Edit: Jag glömde ju att berätta den allra trevligaste nyheten! Vi fick igår bekräftat leveransdatumet för huspaketet. Det levereras ännu denna månad, närmare bestämt 29.7.2013! Kan knappt vänta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!