torsdag 25 juli 2013

Fyra nätter kvar

Nu är det bara fyra nätter kvar tills huselementen kommer. Det känns nästan lite overkligt att vi inom några dagar ska få se vårt hus komma upp! Takstolarna kom till tomten igår kväll. Vi var själva inte hemma, så vår lilltjej var tillsammans med sin mormor och extramoffa och tog emot takstolarna. Tack ska ni ha för det!

På vårt nya bostadsområde håller vägarbeten på för tillfället. Av någon anledning har staden bestämt sig för att börja anlägga kantstenar kring huvudvägen redan i detta skede och det har visat sig att längre fordon därför har jättesvårt att komma ut från sidovägarna. Kantstenarna blir ju så höga då det ännu inte är någon beläggning på vägarna. Att det dessutom är rätt smala vägar och brant sväng, gör ju inte saken bättre. Långtradaren som kom med våra takstolar hade problem att komma ut från vår sidoväg igår, men vi tyckte det såg ut som om man fyllt på med lite mer grus just i anslutningen idag, så vi får hoppas att det inte blir problem på måndag då huselementen kommer!
 
Anledningen till att vi själva inte var på plats igår var att vi åkte söderut för att gå på bostadsmässan i Hyvinge idag. Tack till Design Talo för biljetterna! Jag ska lägga upp några bilder från mässan när jag hinner, men just nu snurrar så många tankar omkring i skallen att jag behöver få smälta det några dagar, tror jag. Här ska ni i alla fall få ett smakprov på husen på mässan, det verkar som om vårt färgval på huset är riktigt inne just nu.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!