onsdag 1 oktober 2014

Höst och morgonfrost

Idag vaknade vi upp till minusgrader och frost i naturen. Det börjar verkligen vara höst, men som tur är det fortfarande rätt varmt på dagarna. I helgen gjorde jag det lite mera höstigt i krukorna på terrassen och trappan. Nu borde vi ännu hinna ordna upp lite på tomten innan allt begravs i snö.

 
    
 


**************
 
Tänä aamuna ulkomittari näytti miinusasteita ja luonto oli kuurainen. Nyt on kyllä niin syksyistä, mutta onneksi lämpöisempää päivällä. Viikonloppuna vaihdoin syksyisemmät kasvit ruukkuihin terrassille ja rappusille. Nyt pitäisi vaan ehtiä saada tontti vähän siivottua ennenkuin kaikki hautautuu lumen alle!

4 kommentarer:

 1. Ei vitsit, yritin lukea tuota tekstiä google kääntäjällä, käänsi ihan "mielenkiintosin" sanoin myös suomenkielisen tekstin! :D

  Ihanan näköset kasvit ja muutenki tuo terassi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :)

   Haha, piti itsekin kokeilla kääntää tekstiä ja kieltämättä oli vähän "mielenkiintoinen" käännös. :D Saa välillä kyllä kunnon naurut kun kokeilee googlen kääntäjää ruotsista suomeksi.

   Radera
 2. Hei! Eksyin tänne blogiisi kun etsiskelin kuvia Hailuoto taloista. Ihana blogi sinulla!:) Meillä on pian rakennusprojekti edessä ja Hailuoto on luultavimmin talomallimme. Oletko vielä tehnyt postausta teidän talon eteisestä? En ainakaan onnistunut löytämään yhtään kuvaa eteisestänne ja minua kovasti kiinnostaisi sen toimivuus. Itse harkitsemme nimittäin myös sisäänkäynnin sijoittamista toiseen päätyyn jossa myös olisi makuuhuoneet vieressä. Olisi kiva kuulla mikä on mielipiteesi miten tuollainen eteinen toimii ja ennen kaikkea miltä sellainen näyttää? :) -Laura

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei! Anteeksi, että vastaukseni kesti, huomasin kommenttisi vasta nyt! En ole tehnyt postausta eteisestä, mutta aikomus on ollut jo pitkään tehdä postaus, mutta ei ole ollut aikaa. Koitan nyt lähipäivien aikana saada aikaan sellainen postaus. :)

   Radera

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!