måndag 31 mars 2014

En titt in i barnrummet

Jag fick en förfrågan per mail om våra färg och tapetval till barnrummet och insåg att jag inte visat mycket av det här på bloggen. En anledning till det är att rummet inte känns riktigt färdigt än och en annan är förstås den att det alltsomoftast ligger en hel del leksaker där överallt. Jag tänkte i alla fall att ni nu skulle få en liten titt in i barnrummet och lovar att ni snart ska få se lite fler bilder.

Tapeten i rummet är Lilleby Kids 2652, en tapet jag visste vi skulle ha i barnrummet innan vi ens bestämt oss för husmodell. Resten av väggarna är målade med Tikkurilas färgnyans Kalla (G503). Säng och lampa är från Ikea.
 

 
Lyhyesti suomeksi: Tässä pieni kurkistus tytön huoneeseen. En ole tainnut näyttää kovin paljon huoneesta aiemmin. Huone ei tunnu vielä ihan valmiilta, mutta lupaan näyttää teille enemmän siitä pian. Tapetti, jonka päätin tulevan lastenhuoneeseen jo ennenkuin valitsimme talomallin, on Boråstapeterin Lilleby Kids 2652 ja maali on Tikkurilan värisävy Kalla (G503). Lamppu ja sänky ovat Ikeasta.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Niin on meidänkin mielestä! :) Ja tyttö on ollut siihen niin tyytyväinen.

      Radera

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!