tisdag 25 mars 2014

Ny liten kompis

Idag kom jag mig äntligen för att köpa en grej jag länge gått och drömt om och sparat till, nämligen en ny systemkamera. Efter mycket funderande fram och tillbaka, blev det en Canon EOS 700D. Jag är övertygad om att den och jag kommer att bli mycket goda vänner (bara jag har tid att lära mig hur den fungerar först).


 
Tänään sain vihdoin, pitkän haaveilun ja säästämisen jälkeen, ostettua itselleni uuden järjestelmäkameran. Ostamani kamera on Canonin EOS 700D. Olen vakuuttunut siitä, että meistä tulee hyviä ystäviä (kunhan ehdin opetella sen käyttämisen)!

2 kommentarer:

 1. Mitä sinun Sonylle on tapahtunut? Onko tämä kamera millä lailla parempi kuin se? (Minäkin olen nimittäin miettinyt uutta... minun Sony on jotenkin rikki, en ole saanut aikaan korjauttaa sitä...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minunkin Sony sanoi sopimuksen irti. Tai se toimii edelleen, mutta siinä on joku vika joten sillä ei oikein saa hyviä kuvia enää, eikä sitä kuulemma enää kannata korjata. Uusi kamera on ominaisuuksiltaan paljon kehittyneempi, onhan vanha kamerani jo 5,5 vuotta. Kamerassa on parempi kuvanlaatu (18 megapixeliä), hyvä kosketusnäyttö, videomahdollisuus ym. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tästä: http://www.canon.fi/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_SLR/EOS_700D/ .

   En ole vielä ehtinyt hirveästi kuvata, mutta pienen kokeilun jälkeen voin sanoa, että tällä saa kyllä ihan automaattivalinnoillakin parempilaatuisia kuvia. Nyt kun vaan ehtisi perehtyä kameraan tarkemmin... :)

   Mikä vika sinun kamerassasi on?

   Radera

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!