onsdag 2 april 2014

WC:n

Nu tänkte jag det var dags för en presentation av vår lilla wc, som finns i anslutning till sovrummen. Vi söker fortfarande efter en passande taklampa dit och nån liten tavla kunde också passa, men annars är vi rätt nöjda med vessan som den är. Som jag skrivit i ett tidigare inlägg, är vi inte särskilt förtjusta i färgen på ljuset från spegelns led-belysning (det är allt för blått och kallt), så därför vill vi ha en taklampa med varmare ljus. Lampan skulle gärna kunna få vara lite "bling-bling", en kristallkrona eller liknande kanske? Nån som har nåt tips på en passande lampa?
  
 
Badrumsmöblerna och LED-spegeln kommer från Topi-keittiöt. Skåpdörrarna är svarta och av modellen Hella. Glaset har vi beställt själva, det kommer inte via Design talo. 


Stjärnmattan hittade jag på Minimani. Golvet är samma Ragno Concept Greige 10x10 som vi har i badrummet och hjälpköket. Väggarna är vitmålade (Tikkurilas Paperi), förutom fönsterväggen som har tapet. Jag ska försöka få en bättre bild på tapeten en annan gång. Det var i alla fall en tapet vi i all hast köpte, men som visade sig vara mycket bättre än vi trodde.
 
 
Handdukshängarna är från Ikea och de härliga mjuka handdukarna kommer från Hemtex Living. Vi har en lite längre handduk åt lilltjejen, så hon säkert ska räckas till den. 

 
Sjöstjärnan har vi tagit hem från en Brasilien-resa.
 
************************************************
 
Pieni suomennos: Esittelyvuorossa on nyt meidän pikkuvessa, joka sijaitsee makuuhuoneiden vieressä. Vessa kaipaa vielä kattolampun ja ehkä jonkun pienen taulun, mutta muuten olemme melko tyytyväisiä siihen. Kuten olen jo aiemmin maininnut, peilin LED-valo on mielestämme liian sinertävä ja kylmä, joten haluamme sinne kattolampun lämpimämmällä valolla. Lamppu voisi olla vähän "bling-bling", ehkä kristallikruunu tms. Jos jollain tulee mieleen sopiva lamppu, niin kuulemme mielellämme siitä. :) Kalusteet ja peili tulevat Topi-keittiöstä. Lattia on sama Ragno Concept Greige 10x10, kuten kylpyhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa.

2 kommentarer:

  1. mysigt,mysigt och snart kommer mammamommo och myser med er .Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att snart få hit er! :) Kram!

      Radera

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!