lördag 5 juli 2014

Korgar

Jag har länge stört mig på att vi inte haft nåt ställe att lägga sängöverkastet och överlopps dynor på när sängen inte är bäddad (dvs. en stor del av tiden). Oftast har de hamnat på golvet, där de drar till sig damm och hundhår. Nu har de fått en korg, så slipper vi ha dem på golvet. Det blev en Anno korg från Anttila. Den hittade sin plats straxt innanför sovrumsdörren, en plats som tidigare stått tom och oanvänd. Dit passade den perfekt! Vi har en rund korg från Anno-serien som vedkorg också. Jag tror inte jag visat den tidigare här på bloggen, så jag passar på att visa upp den också, tillsammans med vår älskade spis.

  
 
 
  
Suomennos: Ostin korin makuuhuoneen sängynpeitteelle ja ylimääräisille tyynyille. Meillä ei ole ollut näille paikkaa aiemmin. Ne ovat yleensä päätyneet lattialle, jossa keräävät pölyä ja koirankarvoja. Kori on Anttilan Anno-sarjasta. Myös polttopuukori on samaa sarjaa, mutta pyöreä. En ole tainnut aiemmin näyttää sitä täällä blogissa, joten näytän sen samalla rakkaan takkamme vieressä.

2 kommentarer:

  1. Nuo on kivat! Taidan ottaa sinusta mallia ja hankkia meillekin jotkut korit polttopuille. Tuo käyttämämme Karjaportin laatikko ei oikein silmiä hivele... =D Meille on toisaalta tosi vaikea laittaa puulaatikkoa tuohon keittiön uunin lähelle, kun sille ei ole paikkaa. Pitää kehitellä jotain...

    SvaraRadera
  2. Ollaan kyllä tykätty tuosta korista! Pitäis vielä vaan saada laitettua sen pohjaan jotain muovia, nyt pienimmät roskat pääsevät siitä läpi.

    SvaraRadera

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!