söndag 8 september 2013

Fimpar

Efter att för x:te gången ha fått plocka tobaksfimpar ur lilltjejens händer på bygget, fick vi nog och sambon fixade till denna hink. Om ens en bråkdel av alla fimpar (och tomma tobakspaket!) som nu ligger på marken istället kunde hamna i hinken, så skulle vi vara nöjda, för det är verkligen inte kul att plocka dessa stinkande giftpinnar ur lilltjejens händer!!

Vad tror ni, kommer det att fungera?


Lyhyesti suomeksi: Kyllästyimme siihen, että jatkuvasti saa poimia tupakantumppeja pikkutytön käsistä raksalla, joten laitoimme tämän purkin esille.  Mitäs luulette, toimiiko?

5 kommentarer:

 1. Hyvä idea, meillä on kanssa käynyt mielessä. :) Tosin en tiedä miten hyvin toimii, sillä meilläkin on siinä pihassa ollut avoimia jäteastioita, joita voisi ihan hyvin käyttää myös tumpeille... Kerro sitten auttaako se, että purkin kyljessä on teksti. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jos ei muuta, niin ehkä se voisi toimia pienenä vinkkinä heille siitä, että niitä tumppeja on huomattu ja ne ärsyttää. Meidän astiaan oli kyllä ilmestynyt muutama uusi tumppi tänään, katsotaan tuleeko niitä sinne myös jatkossa. :)

   Radera
 2. Loistavaa, punainen väri ja teksti ei kyllä voi jäädä huomaamatta :D .

  SvaraRadera
 3. Kiitos, se on toiminut oikein hyvin! Ainakin siihen on tullut paljon tumppeja. :)

  SvaraRadera

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!