fredag 27 september 2013

Barnrummet och lite till

Det är rätt så lugnt på bygget för tillfället. Inne i huset har det inte hänt nåt sedan början av förra veckan när spisen fick sin finish. Den är nu inpackad i plast, så det finns inte så mycket att fota där heller. I garaget har bl.a. golvet gjutits denna vecka. Sambon har stressat med det samtidigt som han tagit hand om hushåll, lilltjej och husdjur, själv har jag varit på arbetsresa i dryga två dygn. Förra helgen gick åt till att städa och fixa i lägenheten som vi nu lagt till försäljning. Nästa visning är nu på måndag, så helgen går väl i städandets tecken igen, för ingen har ju hunnit göra nåt här i veckan.
 
I brist på nya bilder från bygget tänkte jag presentera planerna för lilltjejens rum. När det gäller detta rum hade jag klart för mig vilken tapet vi skulle välja redan innan vi ens visste vilken husmodell vi skulle ha. Det beslutet har hållit hela vägen faktiskt. Tapeten är Boråstapeters Lilleby Kids 2652. Vi kommer bara att tapetsera en av långväggarna i rummet, resten blir vita (Tikkurilas Kalla, G503). Golvet blir densamma laminaten vi har i resten av huset, dvs. Upofloor Vitality Diplomat, Natural Vanished Oak.
 

 
 
Lyhyesti suomeksi: Raksalla on tällä hetkellä hiljaisempi kausi. Talossa ei ole tapahtunut mitään viime viikon alun jälkeen, kun takka viimeisteltiin. Minulla ei ole kuvaa näyttää siitä, koska se on pakattu muoviin tällä hetkellä. Autotalli on kuitenkin edistynyt, siellä on valettu lattia tällä viikolla. Koska ei ole uusia kuvia näyttää raksalta, esitän tässä pikkutytön huoneen sisustusvalinnat. Tapetti oli valittu jo ennenkuin tiesimme minkä talomallin rakennamme. :)
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Kivalta näyttää. Tosi kaunis tapetti ja harmooninen värimaailma! Myös sopivan lapsellinen, mutta kuitenkin tyylikäs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! Toivotaan, että tyttö tykkää siitä myös kun se on seinällä. :)

   Radera
 2. jättefin tapet Ella får .Där ska vi trivas bland träd och holkar eller hur Ella . KRam från mommo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas på att hon ska trivas där bland träd och holkar. :p Kram.

   Radera

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!