söndag 11 augusti 2013

Planlösningen

Nu kanske det skulle vara dags att visa husets kommande planlösning?! Husmodellen, Hailuoto 153, har 4 sovrum, kök, vardagsrum, badrum, bastu och hjälpkök. Från originalets planlösning har vi spegelvänt planlösningen (två vägar), förminskat ett av sovrummen till förmån för ett stort klädrum som annars inte finns i husmodellen och så har vi flyttat på huvudingången.

Huvudingången är från gaveln (norrut). I den ändan av huset ligger tre sovrum och en WC. Mellan hallen och kök/vardagsrum, kommer vi att ha dubbla glasdörrar, så att det blir lite som en skild "sovrumsavdelning" dit man kan stänga om. Bredvid dörrarna kommer ännu ett litet fönster för att få in så mycket ljus som möjligt. Kök, matplats och vardagsrum ligger bredvid varandra och från dessa utrymmen går man in i hjälpköket  (därifrån man går in till badrum och klädrum) och det lilla arbetsrummet.


Här kan man se hur originalets planlösning ser ut.

9 kommentarer:

 1. Näyttää kivalta.
  Tuleeko teille koko perheen vaatesäilytys tuonne vaatehuoneeseen?
  Onko muuten mikro tulossa hyllyyn siihen kohtaan, missä nyt lukee mikro? Meillä on nimittäin yksi pistorasia laitettu kaapin sisälle mikroa varten, vaikka se piti tulla välitilaan. Meille ei siis tule integroitua mikroa, mutta sähkökuvassa oli tuo teksti. Vieressä olisi kyllä ollut saatavilla kalustekuvat... Tässä nyt odotellaan, että milloin se tullaan siirtämään.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! Toivottavasti on toimiva ratkaisu myös käytännössä. :)

   Vaatehuoneeseen olin alunperin kaavaillut, että laitetaan mm. liinavaatteet, kausivaattet, joulukoristeet jms, mutta juuri viime viikolla rupesimme miettimään miten kätevää olisi jos koko perheen vaatteet saataisiin sinne. Eli näillä näkymin kokeilemme sitä vaihtoehtoa. Sitten näemme jääkö tilaa myös esim. lakanoille ja pyyhkeille (olisi kätevää). Emme ole vielä oikein ehtineet miettiä vaatehuoneen sisustusta, luultavasti sinne tulee jotain Sovella/Elfa-tyyppisiä hyllyjä.

   Itse asiassa mikro ei ole tulossa ko. kohtaan. Meille tulee mikro ja uuni päällekkäin samalla seinällä missä teksti on, mutta toisella puolella. Sähkösuunnitelmassa tosin se on jo huomioitu, joten toivottavasti sähkäri myös huomioi sen. Kiitos vinkistä, pitääpä seurailla. :) Toivottavasti saatte omanne siirrettyä pian.

   Radera
  2. Noita koko perheen vaatehuoneita on kyllä näkynyt nyt useammassakin paikassa. Toisaalta vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta. Voisi helpottaa pyykkien kaappiin laittamista, kun kaikki on lähellä. :)

   Teillä varmaan sitten mikron pistorasia löytää helpommin paikkansa. Meillä se teksti jäi kummittelemaan kuviin, vaikka ilmoitin, ettei mikro tule kalusteisiin. Kuulemma eilen oli jotain edistystä tapahtunut. ;)

   Radera
  3. Juuri se, että kaikki olisi lähellä oli juuri se mikä sai meidät miettimään tuota järjestystä. :) Hyvä jos on edistystä pistorasian siirtämisen suhteen!

   Radera
 2. Meillä myös käynnissä designtaloprojekti, pähkäilimme hailuodon ja kaustisen välillä ja kaustiseen päädyttiin:) Tuosta vaatehuoneesta olen kyllä kade, meillä se on paljon pienempi ja kauempana kodinhoitohuoneesta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiva kun löysit tänne! Piti käydä kurkkaamassa sinunkin blogia. Teillähän on jo talo hyvällä maillilla. :)

   Radera
 3. Onpas kiva muokkaus Hailuodon perusmallista! Ja tuo vaatehuone - ihan mieletön :) ! Koko perheen vaatesäilytys siellä olisi varmasti kätevää kun pyykinpesu hoituu ihan vieressä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! Toivotaan, että se on toimiva myös käytännössä. Luulen, kyllä että meidä täytyy miettiä tuota koko perheen vaatteiden säilytystä vaatehuoneeseen, olisi se varmasti kätevää. :) Kunhan olemme tehneet kaikki sisustusvalinnat voi alkaa miettiä vaatehuoneen "sisustusta" ja makuuhuoneiden ja eteisen kiintokalusteita.

   Radera
 4. Moikka! Kivan olonen blogi teillä! :) Yritin laittaa s-postia mutta herjaa ettei osoite toimi? Tuli vaan mieleen :) Vastailin teidän kyssäriin meidän blogissa, mutta yritin laittaa saman s-postina että tulee varmana perille :)

  SvaraRadera

Tack för din åsikt! Kiitos mielipiteestäsi!